Ejendomsadministration

Ejendomsadministration

Hvis du bor i en ejerforening eller andelsboligforening, har I typisk en ejendomsadministrator til at hjælpe jer med at administrere foreningen.

Bestyrelsesarbejde er frivilligt arbejde, og hvis du sidder i en bestyrelse, finder du hurtigt ud af, at det tager langt mere tid, end du måske regnede med.

Derfor er det vigtigt, at administrator er en reel hjælp til foreningen, og især til bestyrelsen. På den måde behøver bestyrelsen ikke at bruge tid på opkrævning af boligydelser hos ejerne, betalinger af regninger, rykkere til beboere, der måske ikke får betalt til tiden, indhentning af tilbud på serviceopgaver for foreningen, udarbejdelse af varmeregnskab, bogføring og regnskab, forsikringssager samt indkaldelse til og referatskrivning ved generalforsamling.

Det er nogle af disse opgaver, som Virum Torv Advokater løser for vores foreninger, når vi er ejendomsadministrator.

Det er vigtigt for os, at vi kender vores foreninger og at I kender os. Vi lægger stor vægt på at rådgive i øjenhøjde og at sikre, at den pris vi aftaler for at administrere jeres ejendom, holder. Vi sætter er ære i, at taxameteret ikke starter hver gang, der er et spørgsmål til os, men at almindelig rådgivning, herunder også almindelig juridisk rådgivning, er en del af det aftalte salær.

Hvis du gerne vil have et tilbud fra os på administration af din ejerforening eller andelsboligforening, så kontakt Virum Torv Advokater herom på 45 85 64 02.