Sagsbehandler deltid søges

Erfaren advokatsekretær søges

Vi søger en god kollega til vores advokatkontor. Du skal kunne berigtige ejendomshandler og have kendskab til dødsbobehandling.

Som person går vi ud fra at du er omhyggelig, udadvendt og serviceminded. Hvis du ydermere har erfaring med bogholderi og administration af ejer- og andelsboligforeninger, er det en fordel, men ikke et krav.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver. Ud over de nævnte opgaver vil der også være almindeligt forefaldende kontorarbejde.

Vi søger en kollega i første omgang 30 timer ugentligt. På sigt kan der evt. blive mulighed for en fuldtidsstilling, da vi er i en rivende udvikling. Vi er fleksible med hensyn til planlægning af arbejdstid. Løn efter kvalifikationer.

Om Virum Torv Advokater:

Vi er et mindre advokatkontor på 5-6 medarbejdere, der ligger centralt på Virum Torv lige ved siden af Virum Station.

Som kontor lægger vi vægt på et godt og positivt arbejdsklima, hvor vi hjælper hinanden. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig hørt, og vi vægter det at yde en god service.

Vi ser frem til at høre fra dig og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Eva Meiling eller advokat Anne Falkenberg på telefon 4585 6402.

Ansøgninger sendes via knappen ”søg jobbet online” senest den onsdag den 23. oktober 2019. Vi holder samtaler i uge 43 og 44.