Sagsbehandler deltid søges

Erfaren sagsbehandler søges til mindre advokatkontor – deltidsstilling

Vi søger en god kollega til vores advokatkontor. Du skal kunne berigtige ejendomshandler og gerne have kendskab til dødsbobehandling.

Vi forventer, at du har kendskab til/erfaring med bogføring, og at du som person er omhyggelig. Hvis du ydermere har erfaring med administration af ejer- og andelsboligforeninger, er det en fordel, da du også vil komme til arbejde med det.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver. Ud over de nævnte opgaver vil der også være almindeligt forefaldende kontorarbejde.

Vi søger en dedikeret og serviceorienteret kollega, som i første omgang kan tilbydes en halvtidsstilling på 20-25 timer ugentligt. På sigt kan der evt. blive mulighed for en fuldtidsstilling.

Om Virum Torv Advokater:

Vi er et mindre advokatkontor, der ligger på centralt Virum Torv lige ved siden af Virum Station. Vi er 3 advokater samt en sagsbehandler/ejendomsadministrator og indgår i et kontorfællesskab med en anden selvstændig advokat.

Vi går meget op i at have et godt og positivt arbejdsklima, hvor der også skal være tid og plads til et godt grin indimellem alle arbejdsopgaverne.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Eva Meiling eller advokat Anne Falkenberg på tlf. 45856402.

Ansøgninger vedlagt CV mv. bedes fremsendt til: em@virumtorvadvokater.dk eller af@virumtorvadvokater.dk senest den 21. august 2019. Samtaler vil holdes i uge 34 og uge 35.